Onze medewerkers zijn onze kracht!

Werken bij du Gardijn betekent dat je deel uitmaakt van een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op het aanbieden van een breed scala aan verzekeringen aan particulieren en bedrijven. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, en werken wij in een informele en inspirerende omgeving. Hoewel iedereen zijn eigen werkstijl heeft, delen we toch de basis. En dat gevoel is heel sterk. De open sfeer geeft het vertrouwen dat nodig is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij du Gardijn hebben we iets voor elkaar over.

Als medewerker van Du Gardijn krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren en te werken aan interessante projecten. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn een groeiend bedrijf en we zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Dus als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan in de wereld van raamdecoratie, dan is Du Gardijn wellicht de juiste plek voor jou.

Meer dan alleen werken!

Bij du Gardijn lunchen wij samen. Dagelijks tussen twaalf en half twee bereiden wij onze eigen lunch voor. Hier delen wij samen de gezelligheid! Ook hebben wij elke vrijdagmiddag een einde weeks borrel waar wij samen gezellig de week afsluiten.

Fruit

Wekelijks hebben wij vers fruit. Fruit bevat veel vitamines en mineralen die goed zijn voor de gezondheid en draagt bij aan een gezondere werkomgeving en werknemers die zich beter voelen.

Werk samen met gespecialiseerde collega's!

Bianca Franken
Register Casemanager, Casemanager Taakdelegatie & Riskmanagement Sociale Zekerheid
Nynke Schuurman
Register Casemanager & Casemanager Taakdelegatie
Sara Nijenhuis
Mede-eigenaar Vitaal