Human Resources Basics

"Doe waar je goed in bent en laat de rest aan anderen over"

Basics

De basis HRM bestaat uit meerdere onderdelen waaronder:

PERSONEELSADMINISTRATIE

Wij verzorgen voor ondernemers de in-, door- & uitstroom van personeel en de daarbij behorende documenten. Bovendien kunnen wij onze diensten uitbreiden door onder andere te zorgen voor de verlofregistratie en het bijhouden van de personeelsdossiers. De voorbereidingen voor de salarisverwerking uit handen geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

FUNCTIEPROFIELEN

Voor een organisatie is een goed functiehuis en bijbehorende functieprofielen enorm waardevol. Wij helpen je hier graag bij! Door de basis te zetten met duidelijke functieprofielen heb je de mogelijkheid om jouw personeelsbeleid verder op te bouwen. Wanneer je dit op orde hebt kun je de stap maken naar het inzetten van andere personeelsinstrumenten.

WERVING & SELECTIE

Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers is een hele klus. Allereerst moet er een goede vacature opgesteld worden. Hierin moeten de taken en verantwoordelijkheden, functie-eisen en persoonlijke eigenschappen van een nieuwe collega helder geformuleerd worden. Vervolgens moet er een pakkende vacaturetekst komen om de vrijgekomen functie onder de aandacht te brengen. Ook hierin zijn vele keuzes te maken: op welke wijze zet je de vacature optimaal uit voor het gewenste bereik om potentiele collega’s te werven? De laatste stap is het ontvangen van de sollicitaties en het uitvoeren van de gesprekken met de kandidaten voor de desbetreffende vacature.

Dit proces, geheel of gedeeltelijk, liever uit handen geven? Dat kan. Wij nemen het graag over en zorgen voor de juiste wijze van werven en selecteren.

FUNCTIONEREN EN BEOORDELEN

Een goed en passend functioneringsbeleid is voor elke onderneming belangrijk. Het biedt de mogelijkheid om de waardering en verbeterpunten op officiële momenten met de medewerkers te delen. Het opstellen van dit beleid is maatwerk per ondernemer en onderneming om het gewenste en optimale resultaat te kunnen behalen.

Welk beleid past bij jou en jouw onderneming? Wij kijken, denken en werken graag mee om het functioneringsbeleid te succesvol te laten slagen.

Alle geboden HRM-activiteiten worden afgestemd op de cao, cultuur en kernwaarden van uw organisatie.